Gelni odstranjevalec z vitaminom E 20G

18,00  z DDV

Tekoči odstranjevalec je odličen za odstranjevanje umetnih trepalnic, ne da bi pri tem poškodoval naravne ali odstranjevanje ostankov lepila iz kože in orodja. Posebej razvita formula ne poškoduje naravnih trepalnic in je v skladu z medicinskimi standardi.  Med delom z odstranjevalcem imejte oči zaprte.

10 na zalogi

Opis

Tekoči odstranjevalec je odličen za odstranjevanje umetnih trepalnic, ne da bi pri tem poškodoval naravne ali odstranil ostanke lepila s kože in orodja. Posebej razvita formula ne poškoduje naravnih trepalnic in je v skladu z medicinskimi standardi.  Med delom z odstranjevalcem imejte zaprte oči.

Tekoči odstranjevalec z vitaminom E.

Odstranjevalec je pripravek za raztapljanje lepila, zahvaljujoč kateremu se umetne trepalnice pritrdijo na naravne. Postopek odstranjevanja umetnih trepalnic je sestavljen iz nanosa pripravka natančno na trepalnice, odstranjevalec raztopi lepilne vezi v nekaj minutah in umetne trepalnice lahko varno odstranite. Med zdravljenjem morajo biti oči zaprte, saj jih sestavine pripravka dražijo. Tekoči odstranjevalec ne smete uporabljati za odstranjevanje trepalnic sami, saj obstaja nevarnost, da pride v takšni situaciji v oči. Če ga uporablja profesionalni stilist, bo zagotovo izpolnil svojo funkcijo, ne da bi tvegal draženje oči. Predstavljen Noble Lashes odstranjevalec vsebuje vitamin E , ki dodatno neguje in varuje naravne trepalnice. Kupite ga lahko v 20 ml embalaži.

Kaj je odstranjevalec trepalnic?

Za profesionalna lepila, ki se uporabljajo pri tretmajih podaljševanja in zgoščevanja trepalnic, je značilna zelo visoka obstojnost. Zato večina umetnih trepalnic izpade šele, ko odpadejo naravne trepalnice, na katere so pritrjene. Če želite iz nekega razloga pospešiti postopek, uporabite odstranjevalec. Blagovna znamka Noble Lashes ponuja učinkovite odstranjevalce za profesionalno uporabo. Tekoči pripravek je kot nalašč za odstranjevanje umetnih trepalnic, ne da bi pri tem poškodoval naravne, odstrani lahko tudi ostanke lepila z usnja in orodja. Posebej razvita formula odstranjevalca je v skladu z medicinskimi standardi, zaradi česar ne poškoduje naravnih trepalnic.

Profesionalno oblikovanje trepalnic ni samo podaljševanje

Delo profesionalnega stilista trepalnic je povezano predvsem z zgoščevanjem in podaljševanjem trepalnic, torej s skrbnim in dolgotrajnim lepljenjem posameznih, umetnih dlačic. Seveda so to najpogosteje izvajani tretmaji, a ne gre pozabiti, da med njene naloge sodi tudi odstranjevanje umetnih trepalnic v situaciji, ko si jih stranka ne želi ponovno nanesti. Življenjski cikel trepalnic je trajal približno 90 dni, zato so podaljšane in zgoščene trepalnice videti brezhibno približno 1,5 meseca. Po tem času postane proces naravnega izpadanja trepalnic viden, zato učinek tretmaja ni več viden. Stranke se običajno vrnejo po približno dveh mesecih, da si napolnijo trepalnice ali jih opustijo. V slednjem primeru uporabite pripravek, ki bo raztopil lepilo in odstranil ostanke,

SAMO ZA PROFESIONALNO UPORABO

PODROBNOSTI
PAKET plastenka
BARVA Prozoren
ZMOGLJIVOST 20 g

Na naši stran uporabljamo piškotke za pravilno delovanje strani in beleženje obiskanosti strani. S strinjanjem nam dovolite uporabo piškotkov.

Privacy Settings saved!
Nastavitve zasebnosti

Tukaj lahko nastavite, kateri piškotki naj se naložijo na stran.

Piškotki, ki so nujni za pravilno delovanje spletne strani in niso povezani z beleženjem podatkov.

Za uporabo spletne trgovine je sprejetje piškotkov obvezno.
  • wordpress_test_cookie
  • wordpress_logged_in_
  • wordpress_sec

Kot nakupovalni sistem uporabljamo WooCommerce. Za obdelavo košarice in naročila bosta shranjena 2 piškotka. Piškotka sta nujno potrebna in jih ni mogoče izklopiti.
  • woocommerce_cart_hash
  • woocommerce_items_in_cart

Zavrni piškotke
Sprejmi piškotke