Search
Close this search box.
Search
Close this search box.

AQUA DROPS KOMPLET ZA BARVANJE OBRVI

103,89 135,89  z DDV

Z veseljem vam predstavljamo prvo tekoče hibridno barvilo na svetu s tehnologijo Bond Builder – inovativna formula, ki brez kane ustvari dolgotrajen madež na koži! Naša edinstvena tekoča formula prinaša pet barv, ki jih lahko spretno zmešate med seboj, ustvarjajoč takšen kožni madež, kakršnega še niste videli.

Najbolj navdušujoče lastnosti tega revolucionarnega izdelka vključujejo zaščito, varnost, formulo napolnjeno s 53 peptidno vezjo, ki obnavlja zlomljene in poškodovane dlačice. Barve so brez nezaželjenih podtonov, tudi brez zelenega podtona.

Gre za vegansko formulo, ki ni bila testirana na živalih, in je resnično inovativna v svojem razredu.

Oglejte si umetniška dela naših izkušenih stilistov na Instagram profilu @hybridbrows ali @infinityhybridtint.slovenia, da pridobite občutek za čudovite možnosti, ki jih ponujajo naše barve. Vabimo vas tudi, da se pridružite našemu brezplačnemu tečaju in se poglobite v svet naše edinstvene linije izdelkov. Infinity Aqua Drops združujejo barvanje, nego in zaščito za popoln videz in zadovoljstvo.

Opis

### Odkrijte Revolucionarne Aqua Drops Barve za Obrvi: Prvi Tekoči Hibrid z Tehnologijo Peptidne Izgradnje Vez

**Aqua Drops Barve** predstavljajo prelomnico v svetu lepotne industrije, saj so prve barve na svetu, ki združujejo napredno tehnologijo 53-peptidne izgradnje vez. Ta neverjetni izdelek za obarvanje obrvi ne le da obarva in popravi dlake obrvi, ampak jih tudi ščiti, kar zagotavlja dolgotrajne in vidne rezultate.

#### Zakaj izbrati Aqua Drops Barve?

– **Globlji kožni madeži**: Aqua Drops zagotavljajo obstojen madež na koži od 7 do 10 dni, kar pomeni, da so idealne za tiste, ki si želijo dolgotrajne in globlje barve.
– **Hitrejši čas obdelave**: Učinkovitost barvanja z Aqua Drops omogoča hitrejši postopek obdelave, kar prihrani čas tako strankam kot profesionalcem.
– **Zaščita in popravilo dlak**: Edinstvena formula z 53-peptidnim epidermalnim rastnim faktorjem (EGF) ne le obarva, ampak tudi spodbuja rast in zdravje dlak obrvi.
– **Idealno za laminiranje obrvi**: Aqua Drops so zasnovane za varno uporabo v kombinaciji z laminiranjem obrvi, kar zagotavlja popoln videz obrvi.

#### Kako Aqua Drops delujejo?

Aqua Drops barve so inovacija, ki se ponaša z infuzijo epidermalnega rastnega faktorja (EGF), beljakovine sestavljene iz 53 peptidov. Ti peptidi so ključni za spodbujanje celic v dlačnih mešičkih, kar vodi do gostejših in polnejših obrvi. Formula brez kane je obogatena z disulfidnimi vezmi, ki zagotavljajo strukturo in funkcionalnost, omogočajoč EGF, da se pripne na celice in spodbuja njihovo rast in zdravje.

#### Razpoložljivi kompleti:

– **Bronasti Komplet**: Vključuje širok spekter barv od Zeus hladnega tonerja do Selen blond, skupaj z oksidatorjem v steklenički s črpalko 30 ml.
– **Srebrni Paket**: Poleg barv vsebuje tudi čopič za mešanje barv in paletko, kar olajša aplikacijo in mešanje za profesionalno uporabo.

**Uporaba**: Barve Aqua Drops se mešajo v razmerju 3 kapljice barve na 1 kapljico Infinity oksidanta, kar zagotavlja optimalne rezultate in enostavno aplikacijo.

#### Zakaj izbrati nas?

Naši izdelki so izdelani v ZDA in zagotavljajo visokokakovostno obarvanje in nego obrvi. Z Aqua Drops barvami prinašamo

inovacijo in kakovost v vaš salon, ki bo zadovoljila tudi najzahtevnejše stranke.

Odkrijte popolnost obrvi z Aqua Drops barvami – kjer tehnologija sreča lepoto.

Bronasti komplet vsebuje: 

 • Zeus (hladni toner)
 • Nemesis (črna)
 • Ares (rdeča)
 • Electra (temno rjava)
 • Apollo (srednje rjava)
 • Afrodita (najsvetlejša rjava)
 • Selen (blond)
 • Oksidator v steklenički s črpalko 30 ml

SREBRNI PAKET VSEBUJE:

 • Zeus (hladni toner)
 • Nemesis (črna)
 • Ares (rdeča)
 • Electra (temno rjava)
 • Apollo (srednje rjava)
 • Afrodita (najsvetlejša rjava)
 • Selen (blond)
 • Oksidator v steklenički s črpalko 30 ml
 • Čopič za mešanje barv
 • Paleta za mešanje barv

VEČ:

Madež na koži obstojen 7 do 10 dni.

Barva brez kane.

Na dlačicah obstojnost 6 tednov.

Barve mešamo v razmerju 3 kapljice barve 1 kapljica Infinity oksidant.

Uporabne 12 mesecev po odprtju.

Ne mešati z metalno spatulo v metalni posodi.

 

#### Varnostna Opozorila:

Aqua Drops barve so namenjene izključno profesionalni uporabi. Pomembno je upoštevati varnostne ukrepe, kot so izogibanje stiku z očmi in uporaba rokavic med aplikacijo. Izdelek hranite izven dosega otrok in ga ne uporabljajte na občutljivih ali razdraženih predelih.

Izogibajte se stiku z očmi, če pride do stika nemudoma izperite z vodo in v nujnih primerih kontaktirajte zdravnika. Lahko povzroči alergijsko reakcijo. Uporabite rokavice. Storitve se ne izvajajo, če ima oseba izpuščaj ali razdraženo/občutljivo področje barv aplikacij. Hranite izven dosega otrok. Ni namenjen osebi mlajšim od 16 let. Ne uporabljajte po izteku roka. Hraniti stran od toplote in neposredne sončne svetlobe. Shranjevati pri sobni temperaturi.

 

Država porekla: USA

Proizvajalec:

Infinity Lux LLC

3204 Cavu Road

Georgetown, TX.78628

Uvoznik:

Lona Polonca Trček s.p.

Ljubljanska cesta 19

1330 Kočevje

 

Dodatne informacije

Različice

bronasti komplet (glej opis), srebrni komplet (glej opis)

Na naši stran uporabljamo piškotke za pravilno delovanje strani in beleženje obiskanosti strani. S strinjanjem nam dovolite uporabo piškotkov.

Privacy Settings saved!
Nastavitve zasebnosti

Tukaj lahko nastavite, kateri piškotki naj se naložijo na stran.

Piškotki, ki so nujni za pravilno delovanje spletne strani in niso povezani z beleženjem podatkov.

Za uporabo spletne trgovine je sprejetje piškotkov obvezno.
 • wordpress_test_cookie
 • wordpress_logged_in_
 • wordpress_sec

Kot nakupovalni sistem uporabljamo WooCommerce. Za obdelavo košarice in naročila bosta shranjena 2 piškotka. Piškotka sta nujno potrebna in jih ni mogoče izklopiti.
 • woocommerce_cart_hash
 • woocommerce_items_in_cart

Zavrni piškotke
Sprejmi piškotke