Search
Close this search box.
Search
Close this search box.

HIPERALERGENO LEPILO ZA PODALJŠEVANJE TREPALNIC – SENSITIVE

20,00  z DDV

Hiperalergeno lepilo za podaljševanje trepalnic Sensitive, je počasneje sušeče lepilo, ki je namenjeno tako naprednim stilistom kot začetnikom. Ima zmanjšano izhlapevanje, zaradi česar je primeren za občutljive oči.

1 na zalogi

Opis

HIPERALERGENO LEPILO ZA  PODALJŠEVANJE TREPALNIC

Dobro izbrano lepilo je prava pot do uspeha pri oblikovanju trepalnic. Zaslužna je za trajen in lep učinek ter s tem za zadovoljstvo strank. Na trgu je na voljo veliko izdelkov, vključno s hipoalergenimi lepili za podaljševanje trepalnic, namenjenimi osebam z občutljivimi očmi, za katere bi lahko imela uporaba umetnih trepalnic z uporabo močnih lepil negativne učinke.

Za reševanje takšnih situacij vam ponujamo HIPERALERGENO lepilo za podaljševanje trepalnic Sensitive, ki ga zlahka najdete med izdelki Noble Lashes.

Preverite, katero lepilo za podaljševanje trepalnic iz naše ponudbe se bo najbolje obneslo v vašem salonu ➔  TABELA, PRIMERJAVA DELOVNIH POGOJEV Z LEPILI

Odkrijte izjemne lastnosti hipoalergenega lepila za podaljševanje trepalnic

Hiperalergeno lepilo za podaljševanje trepalnic Sensitive Noble Lashes je izdelek, ki je še posebej priporočljiv za občutljive oči , kjer lahko delo z močnim lepilom povzroči neželene alergijske reakcije.

Blaga formula zmanjšuje verjetnost draženja oči in alergij. Značilnost predlaganega hiperalergenega lepila za podaljševanje trepalnic, je izjemno gosta konsistenca z relativno hitrim časom sušenja. Idealna je za nanos umetnih trepalnic na spodnjo veko in za metodo Blink Express.

Pogoji, ki morajo biti izpolnjeni za delo z hiperalergenim lepilom za podaljševanje trepalnic Sensitive

Hiperalergeno lepilo za podaljševanje trepalnic, tako kot druga lepila iz naše ponudbe, zahteva ustrezne pogoje skladiščenja. Da bi lahko z njim delali enostavno in učinkovito, morate najprej poskrbeti za ustrezno temperaturo in vlažnost v notranjosti. Temperatura naj niha med 19-22 stopinjami Celzija , zračna vlaga pa med 50 in 70 odstotki .

Pri takšnih pogojih bo čas sušenja lepila od 3 do 5 sekund, ob pravilnem nanosu pa naj bi lepilna vezava trajala od 3 do 5 tednov. Ena steklenička lepila vsebuje 3 g močne in obstojne črne konsistence, ki bo vaše delo spremenilo v čisti užitek.

Priporočamo skladišcenje hipoalergenega lepila za podaljševanje trepalnic v shrambi za lepilo.

SAMO ZA PROFESIONALNO UPORABO

PODROBNOSTI
PAKIRANJE plastenka
BARVA Črna
ZMOGLJIVOST 3g
ČAS SUŠENJA 3-5s
TEMPERATURA 19-22℃
VLAŽNOST 50-70 %
INCI Etil-2-cianoakrilat, alkoksi-2-cianoakrilat, polimetil metakrilat, saje

Na naši stran uporabljamo piškotke za pravilno delovanje strani in beleženje obiskanosti strani. S strinjanjem nam dovolite uporabo piškotkov.

Privacy Settings saved!
Nastavitve zasebnosti

Tukaj lahko nastavite, kateri piškotki naj se naložijo na stran.

Piškotki, ki so nujni za pravilno delovanje spletne strani in niso povezani z beleženjem podatkov.

Za uporabo spletne trgovine je sprejetje piškotkov obvezno.
  • wordpress_test_cookie
  • wordpress_logged_in_
  • wordpress_sec

Kot nakupovalni sistem uporabljamo WooCommerce. Za obdelavo košarice in naročila bosta shranjena 2 piškotka. Piškotka sta nujno potrebna in jih ni mogoče izklopiti.
  • woocommerce_cart_hash
  • woocommerce_items_in_cart

Zavrni piškotke
Sprejmi piškotke