Search
Close this search box.
Search
Close this search box.

LEPILO ZA PODALJŠEVANJE TREPALNIC – Noble

20,00  z DDV

To je brezkompromisna prodajna uspešnica Noble Lashes. Zelo hiter, zasnovan za napredne stiliste. Zanj je značilna zelo močna vez, ki traja do 10 tednov.

11 na zalogi

Opis

 

Plemenito lepilo za trepalnice

Plemenito lepilo za trepalnice je nesporno vodilno med vsemi izdelki, namenjenimi za nego trepalnic. Ena njegovih najpomembnejših prednosti je hitrost strjevanja – je eno  najhitreje sušečih lepil za trepalnice v ponudbi Noble Lashes. Njegova nadaljnja prednost je obstojnost vezi do 10 tednov . To je senzacionalen izdelek, namenjen profesionalnim stilistom in zelo zahtevnim strankam.

Hitro sušeče lepilo za trepalnice za profesionalne stiliste

Predstavljeno Noble lepilo za nanašanje trepalnic je namenjeno izkušenim stilistom, ki jih nanašajo zanesljivo in učinkovito. Vse to je posledica njegovih lastnosti, ki se hitro sušijo. Vendar to ni edina prednost predstavljenega izdelka iz Noble Lashes. Omeniti velja, lahko in tekočo konsistenco, ki omogoča popolno lepljenje v skoraj vseh pogojih. Poleg tega lepilo poglobi črnino trepalnic in pusti čudovit sijaj, brez nastajanja nepotrebnih grudic.

Odkrijte prednosti hitrosušečega lepila Noble!

Plemenito lepilo za nanašanje trepalnic poklicni stilisti z razlogom imenujejo »pol sekunde«. Je najhitreje sušeče lepilo za trepalnice, poleg tega pa izkazuje močno in trajno vez. Kaj to pomeni v praksi? No, vaše stranke bodo lahko uživale v lepem in spogledljivem videzu do 10 zaporednih tednov. Zaradi svojih univerzalnih lastnosti je popoln za skoraj vse pogoje. Uporablja se lahko tudi v številnih tehnikah podaljševanja in zgoščevanja trepalnic. Naročite ta visokokakovosten izdelek za svoj salon in uživajte v njegovih prednostih ob vsakem nanosu.

SAMO ZA PROFESIONALNO UPORABO

PODROBNOSTI
PAKET plastenka
BARVA Črna
ZMOGLJIVOST 3g
ČAS SUŠENJA 0,5s
TEMPERATURA 19-24 ℃
VLAŽNOST 30-70 %
INCI ETILCIANOCETAT, CIANOKRILAT, POLIMETILMETAKRILAT, POLIZOCIANAT, N-METIL PIROLIDON, SAJE

 
     

 

Na naši stran uporabljamo piškotke za pravilno delovanje strani in beleženje obiskanosti strani. S strinjanjem nam dovolite uporabo piškotkov.

Privacy Settings saved!
Nastavitve zasebnosti

Tukaj lahko nastavite, kateri piškotki naj se naložijo na stran.

Piškotki, ki so nujni za pravilno delovanje spletne strani in niso povezani z beleženjem podatkov.

Za uporabo spletne trgovine je sprejetje piškotkov obvezno.
  • wordpress_test_cookie
  • wordpress_logged_in_
  • wordpress_sec

Kot nakupovalni sistem uporabljamo WooCommerce. Za obdelavo košarice in naročila bosta shranjena 2 piškotka. Piškotka sta nujno potrebna in jih ni mogoče izklopiti.
  • woocommerce_cart_hash
  • woocommerce_items_in_cart

Zavrni piškotke
Sprejmi piškotke