Search
Close this search box.
Search
Close this search box.

LEPILO ZA PODALJŠEVANJE TREPALNIC – ULTRA +

20,00  z DDV

2 na zalogi

Opis

Ultra + lepilo za podaljševanje trepalnice

Profesionalno lepilo za podaljševanje trepalnic ne more biti naključna izbira. Da bi izpolnjeval svoje predpostavke, hkrati pa ne bi dražil občutljivega predela oči in ne povzročal alergij, mora biti to skrbno premišljen nakup. Še posebej, če ste na samem začetku poklicne kariere in želite začeti delati na varnem, preverjenem izdelku. V tem primeru se odlično obnese Ultra + lepilo za podaljševanje trepalnic v črni barvi, ki je lahke in dlje sušeče konsistence. Je idealen izdelek za prve profesionalne tretmaje!

Preverite, katero lepilo iz naše ponudbe se bo najbolje obneslo v vašem salonu ➔  TABELA, PRIMERJAVA DELOVNIH POGOJEV Z LEPILI

Lepilo za podaljševanje trepalnic Ultra + idealno za stiliste začetnike

Lepilo za podaljševanje trepalnic Ultra + iz spletne trgovine Noble Lashes priporočamo predvsem stilistkam začetnicam, ki se šele uvajajo v tovrstno nego. Zaradi tekoče konsistence, ki se dolgo suši, lahko nego izvajamo umirjeno in veliko počasneje. S tem lepilom si lahko privoščite tudi morebitne popravke glede smeri umetne trepalnice. Zahvaljujoč močni in trpežni vezi lahko pravilno izveden nanos trepalnic traja do 10 tednov. Lepilo ni priporočljivo za občutljive oči.

Kako delati z lepilom za podaljševanje trepalnic Ultra + Noble Lashes?

Pri delu na tem izdelku je vredno poskrbeti za ustrezne pogoje v vašem salonu. Optimalna temperatura zraka pri delu z  lepilom za podaljševanje trepalnic, Ultra+ naj bo med 19 in 23 stopinj Celzija. Pomembna je tudi ustrezna zračna vlaga, ki niha med 30 in 70 odstotki. Vendar je vredno upoštevati, da je praktično nemogoče natančno navesti vse pogoje za določeno lepilo – na njegovo delovanje vpliva veliko drugih dejavnikov: velikost prostora, kemična sestava zraka, hitrost lepljenja. delo stilista. Ko izbirate popolno lepilo zase, morate to upoštevati.

 

SAMO ZA PROFESIONALNO UPORABO

 

PODROBNOSTI
PAKIRANJE plastenka
BARVA Črna
ZMOGLJIVOST 3g
ČAS SUŠENJA 3-5s
TEMPERATURA 19-23℃
VLAŽNOST 30-70 %
INCI Etil-2-cianoakrilat, alkoksi-2-cianoakrilat, polimetil, metakrilat, saje

Na naši stran uporabljamo piškotke za pravilno delovanje strani in beleženje obiskanosti strani. S strinjanjem nam dovolite uporabo piškotkov.

Privacy Settings saved!
Nastavitve zasebnosti

Tukaj lahko nastavite, kateri piškotki naj se naložijo na stran.

Piškotki, ki so nujni za pravilno delovanje spletne strani in niso povezani z beleženjem podatkov.

Za uporabo spletne trgovine je sprejetje piškotkov obvezno.
  • wordpress_test_cookie
  • wordpress_logged_in_
  • wordpress_sec

Kot nakupovalni sistem uporabljamo WooCommerce. Za obdelavo košarice in naročila bosta shranjena 2 piškotka. Piškotka sta nujno potrebna in jih ni mogoče izklopiti.
  • woocommerce_cart_hash
  • woocommerce_items_in_cart

Zavrni piškotke
Sprejmi piškotke