Search
Close this search box.
Search
Close this search box.

TEČAJ KERATINSKEGA VIHANJA TREPALNIC IN LAMINIRANJA OBRVI MY LAMINATION

915,00  z DDV

🎓 Napredni Tečaj: Keratinsko Vihanje in Laminiranje Trepalnic 🎓

Odkrijte inovativni pristop k oblikovanju in negi trepalnic s našim naprednim tečajem za kozmetičarke! S keratinskim vihanjem in laminiranjem trepalnic se boste naučili ustvariti brezhiben videz in zagotoviti optimalno nego trepalnic za vaše stranke.

Kaj lahko pričakujete:

  • Učenje naprednih tehnik keratinskega vihanja in laminiranja trepalnic in obrvi
  • Razumevanje postopkov in uporaba kakovostnih izdelkov
  • Praktične vadbe pod vodstvom izkušenih strokovnjakov
  • Certifikat o uspešno opravljenem tečaju

Pridružite se nam in postanite strokovnjakinja za keratinsko vihanje in laminiranje trepalnic in obrvi, ter ponudite svojim strankam edinstveno izkušnjo, ki bo poudarila njihovo naravno lepoto in jim zagotovila dolgotrajen vtis urejenosti!

Opis

🌟 **VIP Tečaj: Keratinsko Vihanje, Laminiranje Trepalnic in Obrvi** 🌟

Ponosno predstavljamo naš izjemni štiridnevni VIP tečaj, ki je popolnoma prilagojen vašim potrebam in predznanju. Ta intenzivni program je zasnovan za kozmetičarke, ki si želijo postati mojstrice v umetnosti oblikovanja trepalnic in obrvi.

**Prilagojen Program:**
Naš prvi korak je spoznavanje vaših potreb in ciljev. Glede na vaše predhodno znanje in izkušnje oblikujemo individualni program, ki vam bo omogočil najboljše učenje in napredek.

**Osebna Pozornost Mentorja:**
Med našim tečajem ste v središču pozornosti. Mentor se izključno posveča vam, zagotavlja odgovore na vaša vprašanja ter vas vodi skozi vsak korak postopka.

**Intenzivno in Praktično Usposabljanje:**
Vsak dan tečaja vključuje kombinacijo teoretičnega in praktičnega dela. S praktičnim delom na modelih se boste naučili uporabljati tehnike keratinskega vihanja, laminiranja trepalnic in obrvi v realnem okolju.

**Bogat Program:**
Prvi dan je namenjen temeljitemu uvodu v teorijo keratinskega vihanja in laminiranja trepalnic. Sledi praktični prikaz na modelu, kjer boste lahko opazovali postopek v živo.

Drugi dan nadaljujemo z nadaljnjim teoretičnim delom, sledi praktični prikaz na modelu ter možnost postavljanja vprašanj in izmenjave mnenj.

Tretji dan je rezerviran za intenzivno delo na dveh modelih, kjer boste pod strokovnim vodstvom mentorja izvajali keratinsko vihanje in laminiranje trepalnic ter obrvi.

Zaključni dan vključuje ponovitev gradiva, izpit ter podelitev dveh certifikatov, ki bosta potrdila vaše znanje in strokovnost.

**Zakaj Keratinsko Vihanje in Laminiranje?**
Te tehnike odpirajo vrata popolnoma novi dimenziji, kjer vaše stranke ne bodo le opazile povečane lepote svojih trepalnic in obrvi, temveč bodo doživele tudi dolgotrajen vtis urejenosti in negovanosti.

**Rezervirajte Svoje Mesto:**
Cena individualnega tečaja znaša 915,00 € (cena z DDV), pri čemer start set ni vključen. Start set VIP lahko dobite po ceni 265,00 € (cena z DDV).

Pohitite in rezervirajte svoje mesto na našem VIP tečaju ter začnite svojo pot do izjemne strokovnosti in uspeha v svetu lepote!

✨ Vaša karierna preobrazba se začne zdaj! ✨

 

Na naši stran uporabljamo piškotke za pravilno delovanje strani in beleženje obiskanosti strani. S strinjanjem nam dovolite uporabo piškotkov.

Privacy Settings saved!
Nastavitve zasebnosti

Tukaj lahko nastavite, kateri piškotki naj se naložijo na stran.

Piškotki, ki so nujni za pravilno delovanje spletne strani in niso povezani z beleženjem podatkov.

Za uporabo spletne trgovine je sprejetje piškotkov obvezno.
  • wordpress_test_cookie
  • wordpress_logged_in_
  • wordpress_sec

Kot nakupovalni sistem uporabljamo WooCommerce. Za obdelavo košarice in naročila bosta shranjena 2 piškotka. Piškotka sta nujno potrebna in jih ni mogoče izklopiti.
  • woocommerce_cart_hash
  • woocommerce_items_in_cart

Zavrni piškotke
Sprejmi piškotke