Search
Close this search box.
Search
Close this search box.

Poslovni partnerji

Specializirano podjetje za usposabljanje osebja v sektorju keratinskega vihanja in laminiranja trepalnic in obrvi .

Že pet let, nas seznanjajo z novostmi v beauty industriji in proizvajajo nove kvaletetne izdelke.

Usposabljanje, ki ga predlaga My Lamination®, je neprimerljivo. To je program, ki ga v vseh podrobnosth preučuje mednarodni trener, govornik, sodnik: Corina Maleca. Dvakrat nagrajena na mednarodni ravni kot najboljša LamiMaker (Italija, Rusija) in šest krat mednarodno nagrajena kot najboljši trener leta (Italija, Rusija , Belorusija) leta 2016, 2017, 2018, 2019, 2020 in 2021. 

My Lamination je vedno v skladu z novimi tržnimi trendi in razvojem. Na svetovni ravni je več ko 200 trenerjev v 50 državah.
My Lamination®️ – UNIQUE Made in Italy je mednarodno nagrajen z nazivom ” Novice leta ” na nagradi “Crystal Lashes” (Belorusija / Minsk).
Vitamin Lash Botox, ki ga je izdelal My Lamination®️ – UNIQUE Made in Italy, mednarodno nagrajen kot izdelek leta “Charme Awards” (Rusija / Moskva).
My Lamination®️ – je podjetje, ki ima več kot 290 pokalov na mednarodnih prvenstvih (nominacija Laminacija trepalnic) od svojih študentov in trenerjev.

Ponudba za intenzivni tečaj laminiranja trepalnic, laminiranja obrvi, barvanja in uporaba vitamin lash boxa. Tiste, ki želite resnično kvalitetno in profesionalno opravljati storitev laminiranja trepalnic in laminiranja obrvi, ste prisrčno vabljene na moje tečaje. Od vas pričakujem, da profesionalno in odgovorno opravljate storitev tudi v vaših salonih.

 www.queenlashes.si

Podjetje Noble Lashes je ena najbolj prepoznavnih blagovnih znamk umetnih trepalnic na Poljskem in v Evropi. Njihove izdelke uporablja več kot 44.000 stilistov na Poljskem. Milijon žensk v Evropi “nosi” Noble lashes trepalnice.

Zaupanje strank in njihova pozitivna mnenja kažejo, da grejo v pravo smer. Vsakodnevno se posvečajo visoki kakovosti vseh stilskih izdelkov ter prisrčnemu stiku s strankami in poslovnimi partnerji.

Zgodovina podjetja

Ustanovitelja Noble Lashes sta brata, njuna avantura s trepalnicami se je začela leta 2010, ko ju je prijateljica kozmetičarka prosila za pomoč pri iskanju umetnih trepalnic. Zahvaljujoč prejšnjim izkušnjam z uvozom izdelkov iz tujine sta Paweł in Karol Wojciechowski hitro prinesla prve podaljške trepalnic na Poljsko.

Zahvaljujoč njihovi predanosti in podjetnosti, zahvaljujoč trdemu delu je po nekaj mesecih nastala blagovna znamka Noble Lashes, ki je danes ena najbolj prepoznavnih blagovnih znamk v industriji podaljševanja trepalnic na Poljskem in v svetu.
Preberi več..

Na naši stran uporabljamo piškotke za pravilno delovanje strani in beleženje obiskanosti strani. S strinjanjem nam dovolite uporabo piškotkov.

Privacy Settings saved!
Nastavitve zasebnosti

Tukaj lahko nastavite, kateri piškotki naj se naložijo na stran.

Piškotki, ki so nujni za pravilno delovanje spletne strani in niso povezani z beleženjem podatkov.

Za uporabo spletne trgovine je sprejetje piškotkov obvezno.
  • wordpress_test_cookie
  • wordpress_logged_in_
  • wordpress_sec

Kot nakupovalni sistem uporabljamo WooCommerce. Za obdelavo košarice in naročila bosta shranjena 2 piškotka. Piškotka sta nujno potrebna in jih ni mogoče izklopiti.
  • woocommerce_cart_hash
  • woocommerce_items_in_cart

Zavrni piškotke
Sprejmi piškotke