O nas

Lona, Marjan Trček s.p.

NAŠE VREDNOTE

Smo malo podjetje, ki vrjame, da je uspeh na katerem koli področju povezan z nenehnim osebnim razvojem. Naše podjetje se razvija in raste, tudi zaradi posameznikov, ki so vključeni v delovanje podjetja. Do vseh ljudi, s katerimi prihajamo v stik, pa naj gre za pripravnike, stranke ali sodelavce, imamo individualen pristop, jih spoštujemo in cenimo. V poslu spoštujemo enake vrednote in načela kot v življenju. Ne gre za odlično marketinško podobo, temveč za dober ugled in zadovoljstvo naših strank.

NAŠI IZDELKI IN USPOSABLJANJE

Pozorni smo na kakovost po razumni ceni. Ustvarjamo ugoden teren za stiliste, ki se želijo nenehno učiti in izpopolnjevati. Verjamemo v to, kar delamo, kot verjamemo v prihodnji uspeh stilistov, ki naredijo naše tečaje.

NAŠ POMEN

Vsi želimo biti lepi, še posebej ženske. To je zakodirano v vsakem od nas. Vemo, da lepota ni le videz, ampak tudi vedenje, dejanja, odnos do življenja, osebno izžarevanje. A lep videz nas lahko spodbuja, daje veselje in predvsem samozavest, ki je zelo pomembna. Naše poslanstvo je navdihovati naše stranke, skrbeti zanje in uresničevati njihove sanje ter motivirati vse lash stiliste, da izkoristijo svoj potencial, saj so svoje delo opravili vrhunsko in bili uspešni v delu in poslu, katerih uspeh je v njihovih rokah.