Search
Close this search box.
Search
Close this search box.

Tečaji

Dobrodošli v Lona Polonca Trček Training Academy, kjer vas vabimo, da stopite na pot navdušujoče kariere v lepotni industriji!

S ponosom vam predstavljamo našo raznoliko paleto akreditiranih tečajev, ki so zasnovani tako za začetnike kot za izkušene strokovnjake.

Naš cilj je izobraževati in navdihniti posameznike z naprednimi tehnikami, znanjem in orodji, ki so ključni za uspeh v svetu lepote. S svojimi desetimi leti izkušenj v lepotni industriji, specializiranimi v industriji trepalnic in obrveh, vam ponujamo edinstven vpogled in priložnost, da osvojite najnovejše trende in tehniko.

Naše tečaje vodi poleg drugih izkušenih stilistk, tudi Polonca Trček, strastna učiteljica in lastnica akademije.

Zavezani smo vašemu strokovnemu razvoju in nudimo podporo na vsakem koraku vaše učne poti. Naši tečaji so skrbno oblikovani, da vam zagotovijo osnove, ki jih potrebujete za začetek uspešne kariere v lepotni industriji, pa tudi naprednejše tehnike, ki vas bodo popeljale na višjo raven strokovnosti.

Ne glede na to, ali ste začetnik ali izkušen profesionalec, imamo tečaj, ki ustreza vašim potrebam. Izberite med našo raznoliko ponudbo tečajev, ki vključujejo Podaljševanje trepalnic,  Keratinsko vihanje trepalnic, Laminacijo obrvi, Oblikovanje in barvanje obrvi s kano, Oblikovanje in barvanje obrvi s tekočimi hibridnimi barvami Aqua Drops, Tehniko Airbrush Brows in še več.

Pri Lona Polonca Trček Training Academy verjamemo v stalno izpopolnjevanje in zato se redno udeležujemo najnovejših tečajev in sledimo trenutnim trendom v industriji. Vaša uspešna kariera je naš cilj, zato vam bomo dali vse potrebno znanje, nasvete in podporo, da dosežete svoje cilje v lepotni industriji.

Poiščite svojega trenerja na tej povezavi.

Pridružite se nam in začnite graditi svojo pot do uspeha v lepotni industriji že danes!

Na naši stran uporabljamo piškotke za pravilno delovanje strani in beleženje obiskanosti strani. S strinjanjem nam dovolite uporabo piškotkov.

Privacy Settings saved!
Nastavitve zasebnosti

Tukaj lahko nastavite, kateri piškotki naj se naložijo na stran.

Piškotki, ki so nujni za pravilno delovanje spletne strani in niso povezani z beleženjem podatkov.

Za uporabo spletne trgovine je sprejetje piškotkov obvezno.
  • wordpress_test_cookie
  • wordpress_logged_in_
  • wordpress_sec

Kot nakupovalni sistem uporabljamo WooCommerce. Za obdelavo košarice in naročila bosta shranjena 2 piškotka. Piškotka sta nujno potrebna in jih ni mogoče izklopiti.
  • woocommerce_cart_hash
  • woocommerce_items_in_cart

Zavrni piškotke
Sprejmi piškotke