Search
Close this search box.
Search
Close this search box.

Že dolgo časa pri Noble Lashes skrbimo za večjo prepoznavnost naše blagovne znamke in industrije podaljševanja trepalnic. Z uvedbo prve celotne linije BIO IZDELKOV na Poljskem so naredili skok globoko v vodo. Niso vedeli, kaj pričakovati in kakšne bodo vaše končne povratne informacije. Prepričani so bili, da je to dobra sprememba, ki jo naša industrija nujno potrebuje . Pozitivne povratne informacije so jim dale še večjo zagnanost za delo. Ne popuščajo in vam že predstavljamo izdelke poljske proizvodnje, ki s svojo kakovostjo in inovativnostjo prehitevajo trende . Spoznajte Poljsko vrhunsko kvaliteto.

Poljska proizvodnja

Proizvodnja na Poljskem je velik podvig in strošek, s katerim so se morali soočit pri Noble Lashes. V imenu povečanja občutka odgovornosti v naši panogi morajo kot vodilna blagovna znamka postaviti prave standarde. Poljska proizvodnja nam daje več možnosti za nadzor kakovosti njihovih izdelkov. Formula vsakega izdelka je skrbno ovrednotena in dermatološko testirana. S poslovanjem v na Poljskem, podpiramo tudi poljske podjetnike. Ker imamo možnost izbire, želimo manjša naročila oddati poljskim podjetjem, ki zelo potrebujejo pomoč, zlasti v tem času.

Poljski izdelki vrhunske kakovosti

Poljska premium kakovost postopoma raste in postaja temelj naše blagovne znamke. Verjamemo, da  so izdelki, izdelani v naši državi, prihodnost kozmetične industrije. Poljska proizvodnja omogoča nadzor nad vsako fazo proizvodnje v zelo širokem obsegu . Izdelek je od začetka do konca ustvarjen pod nadzorom strokovnjakov iz njihove ekipe, končne teste med postopkom pa izvajajo inštruktorji Noble Lashes. Če iščete najvišjo kakovost in želite hkrati podpreti poljsko podjetje – spoznajte poljsko vrhunsko kakovost.

Nova pot Noble Lashes

To pa ni konec njihove poti do podpore domačemu trgu . Trenutno testiramo nove izdelke , ki se bodo kmalu lahko pridružili  družini #polishpremiumquality. V veliko zadovoljstvo nam je, da podpiramo poljsko gospodarstvo, ki je v veliki stiski še posebej zdaj, v času krize . Želimo, da jim prihodnost omogoča  nadaljnji razvoj v tem sektorju. Ali nam bo uspelo izpolniti vse cilje, bo pokazal čas. Prepričani pa smo, da vas bomo z njihovimi novimi izdelki še večkrat presenetili!

Lona prodaja in storitve team

Na naši stran uporabljamo piškotke za pravilno delovanje strani in beleženje obiskanosti strani. S strinjanjem nam dovolite uporabo piškotkov.

Privacy Settings saved!
Nastavitve zasebnosti

Tukaj lahko nastavite, kateri piškotki naj se naložijo na stran.

Piškotki, ki so nujni za pravilno delovanje spletne strani in niso povezani z beleženjem podatkov.

Za uporabo spletne trgovine je sprejetje piškotkov obvezno.
  • wordpress_test_cookie
  • wordpress_logged_in_
  • wordpress_sec

Kot nakupovalni sistem uporabljamo WooCommerce. Za obdelavo košarice in naročila bosta shranjena 2 piškotka. Piškotka sta nujno potrebna in jih ni mogoče izklopiti.
  • woocommerce_cart_hash
  • woocommerce_items_in_cart

Zavrni piškotke
Sprejmi piškotke