Search
Close this search box.
Search
Close this search box.

Poševni čopič za nanos barve Noble Brow

9,00  z DDV

Profesionalni Noble Brow čopič za obrvi s poševnim zaključkom se odlično obnese s kano in barvo. Zahvaljujoč njemu lahko izbrani preparat zlahka nanesete na strankin obrvni lok.

Opis

Profesionalni čopič za obrvi Noble Brow

Poševni čopič Noble Brow je orodje, namenjeno stilistom obrvi. Njegove nežne ščetine nežno porazdelijo pripravke po koži.

Izdelek priporočamo za uporabo med barvanjem obrvi s kano ali barvilom.

Dobro se bo obnesel tudi pri laminiranju obrvi, saj lahko nežne ščetine čopiča uporabimo tudi kot aplikator.

Čopič  Noble Brow je izdelek, ki so ga testirali Noble Lashes Instructors. Opravljeni testi so nam omogočili izboljšati krtačo in izboljšati njene lastnosti.

Poševna oblika konice čopiča ni naključna, saj bo poskrbela za poudarjanje loka obrvi. Ta oblika se najbolje obnese pri postopkih oblikovanja obrvi, zagotavlja natančnost in udobje pri delu.

Material ščetin čopiča je izbran tako, da ne vpije pretirano kane in drugih pripravkov. Nežne dlačice omogočajo popolno porazdelitev snovi po površini kože in dlačic.

Biti stilist za obrvi je zelo hvaležno delo. Priložnost sodelovati pri metamorfozah strank in jih opazovati, kako zadovoljne odhajajo, je razlog za ponos in zadovoljstvo. Po drugi strani pa je to tudi velika odgovornost. Polovica uspeha so nedvomno prava orodja in najkakovostnejši izdelki, ki bodo zadovoljili zahteve kupcev. Obrvi so za obraz to, kar je okvir za sliko. Negovani in pravilno urejeni dodajo sijaj in dopolnijo ličila. Če pa jih negujemo z napačnim izdelkom, lahko zelo negativno vplivajo na videz obraza.Da bi vsaka stranka lahko uživala v popolno urejenih obrveh, so potrebne štiri stvari: znanje, izkušnje stilista, pravilno izbrana kozmetika in popoln čopič za obrvi. V ponudbi Noble Lashes vam predstavljamo krtačko, s katero boste dosegli želeni učinek.

Noble Lashes poševni čopič za obrvi – prednosti
Poševni čopič za obrvi je eden najpogosteje uporabljenih pripomočkov stilistov. Izdelek, ki ga ponujamo, ima zelo nežne ščetine, ki nežno razmažejo pripravke po koži. Čopič priporočamo za uporabo med postopkom barvanja obrvi s kano ali barvilom. Ponujena krtačka je v neprecenljivo pomoč pri plastificiranju obrvi, saj lahko njene nežne ščetine uporabimo kot aplikator. Inštruktorji Noble Lashes izdelek uporabljajo na tečajih in pri vsakodnevnem delu stilistov. Njihovi testi so omogočili popolno prefinjenost čopiča, vključno s trdoto in dolžino ščetin.

Kar se tiče njegove oblike, ni naključna.Njegova poševna oblika skrbi za natančno poudarjanje loka obrvi, stilistu pa zagotavlja natančnost in udobje med delom. Tudi material, iz katerega je izdelana krtača, je bil podvržen številnim procesom optimizacije. Poskrbeli smo, da ne vpije pretirano kane, barvil in pripravkov, ki se uporabljajo pri laminaciji obrvi. Hkrati so ščetine zelo občutljive in omogočajo popolno porazdelitev snovi na kožo in obrvi. To je ena najbolj profesionalnih ponudb na trgu. Prepričajte se sami!

Na naši stran uporabljamo piškotke za pravilno delovanje strani in beleženje obiskanosti strani. S strinjanjem nam dovolite uporabo piškotkov.

Privacy Settings saved!
Nastavitve zasebnosti

Tukaj lahko nastavite, kateri piškotki naj se naložijo na stran.

Piškotki, ki so nujni za pravilno delovanje spletne strani in niso povezani z beleženjem podatkov.

Za uporabo spletne trgovine je sprejetje piškotkov obvezno.
  • wordpress_test_cookie
  • wordpress_logged_in_
  • wordpress_sec

Kot nakupovalni sistem uporabljamo WooCommerce. Za obdelavo košarice in naročila bosta shranjena 2 piškotka. Piškotka sta nujno potrebna in jih ni mogoče izklopiti.
  • woocommerce_cart_hash
  • woocommerce_items_in_cart

Zavrni piškotke
Sprejmi piškotke